Om os

TEFA er en innovativ dansk tech-virksomhed, førende inden for håndhygiejne, ladeskabe, infoskærme og tilhørende markedsføring og software løsninger.

Dansk produktion
TEFA produkter er produceret fra start til slut i Danmark. Den korte afstand mellem dygtige underleverandører, TEFA og kunder betyder hurtigere reaktionstid, mindre transport og dermed mindre CO2 aftryk.

Dansk design
Fra den første streg på papiret til det færdige produkt er hver en detalje nøje overvejet og gennemtestet. På den måde sikrer vi os, at værdiskabelsen er i fokus via: kvalitet, design og produktudvikling.

Lang levetid
Ved at leverer TEFA produkter i kvalitetsmaterialer kombineret med enkelt og tidløst design opnår vi en lang levetid både nu og i fremtiden.

Formål
Vi vil gøre en positiv forskel for menneskers tryghed og oplevelse.

Trygheden opstår via synlige budskaber, opladning af udstyr, desinficeringer af hænder og formidling af budskaber – på rette sted på rette tid – til gavn for gæster, brugere, kunder og medarbejdere.

Derfor siger vi også: ”din unikke løsning er vores prioritet.” Dette vil skinne igennem i alt hvad vi sætter i værk.

Vi udvikler også produkter for andre virksomheder efter ønske og behov. Så hvis I har fået en genial idé, så hjælper vi gerne med at virkeliggøre jeres projekt.
Ring eller skriv – så vi sammen kan skabe værdi.

Menu